top of page

Spring is in the air – Photo Event

Level: ★★★☆ – ervaren fotograaf | beginnend modelfotograaf

(nog 5 plaatsen beschikbaar - 2 voormiddag + 3 namiddag)

  • Datum: zaterdag 10-06-2017

  • Sessie 1: 09.00u – 12.00u

  • Sessie 2: 13.00u – 16.00u

  • Aantal deelnemers per sessie: Max. 4 deelnemers - (2 groepen van 2 fotografen)

  • Plaats: Meeuwen-Gruitrode, adres ontvang je bij inschrijving.

  • Hosting door Jo Moonen Fotografie

Anouk
Anouk
Anouk
Anouk
Laura
Laura
Laura
Laura

Limburg is bekend voor zijn vele idyllische plaatsen en locaties. In het hartje van Limburg ligt Meeuwen-Gruitrode, een mooie gemeente vooral bekend voor zijn eeuwenoude Commanderij en de vele molens.

Het zijn echter niet deze molens die je zullen wegblazen, maar wel onze modellen. We organiseren een shootevent met Anouk De Block en Laura Theys in het prachtige Limburg. Gedurende de hele dag beschikken wij over een mooie B&B. We mogen 2 prachtige kamers gebruiken als shootlocatie. Je hebt ruimte genoeg om je eigen ding te doen. 
Vergeleken met de traditionele workshops zal je veel meer tijd hebben om te werken en shooten met de modellen.

We gaan voornamelijk sensual lifestyle / lingerie shooten. De unieke locatie zal een mooie meerwaarde aan je foto’s geven. De modellen zijn zeer ervaren en professioneel! Jij hoeft alleen rekening te houden met de compositie en je camera.
We werken telkens in groepjes van 2 fotografen per model zodat je voldoende tijd hebt om je eigen ideeën uit te werken. Ik blijf uiteraard altijd in de buurt voor vragen en suggesties.

Dit event is voornamelijk gericht op fotografen met ervaring. Wil je beginnen met modelfotografie is dit ook een goede eerste stap. Ben je hierin al ervaren maar wil je de kans om met deze prachtige modellen te werken kan dit nu ook perfect tegen een zeer democratische prijs.
Je krijgt voldoende tijd om met de modellen te shooten.
Zorg voor een lichtsterke lens (f1/2, f1/4, f1/8, f2/0, f2/8). We gaan voornamelijk aan de slag met natuurlijk licht in de B&B. Je eigen softboxen meenemen is toegelaten indien gewenst.

Kamer 1
Kamer 1
Kamer 2
Kamer 2

Kostprijs: € 165 (per sessie)

Alles inbegrepen: modellen, visagiste, locatie, niet-commercieel gebruik van de foto's, frisdrank, water, versnaperingen.
U mag kiezen tussen sessie 1 in de voormiddag of sessie 2 in de namiddag.


Als het event gecanceled moet worden omwille van de lage opkomst of door andere elementen buiten mijn macht om, krijg je uiteraard het inschrijvingsgeld terug.

De boeking is pas bevestigd na betaling. Inschrijven kan je via onderstaand formulier.

Indien het formulier NIET werkt, mag u altijd een mail sturen naar hello@fotograafjo.be met de nodige informatie (naam, welke sessie)!

Spring is in the air - Shoot Event
Spring is in the air - Shoot Event
Wanneer
10 jun 2017, 09:00
Waar
Meeuwen-Gruitrode,
Meeuwen-Gruitrode, België
bottom of page